Om oss

Verksamheten drivs av Rickard Wannerheim, och byråns huvudsakliga verksamheten bedrivs från Uppsala. Efter drygt fem års juridikstudier vid Uppsala universitet kändes det naturligt att etablera verksamheten i den stad där allt en gång började.

Byrån är verksam inom fler olika juridiska områden. Kärnområdena för verksamheten är handelsrätt och sak- och insolvensrätt. Vi har en passion för juridiken och en minst lika stark passion för service. 

Wannerheim Juristbyrå garanterar alltid sina klienter att det arbete vi åtagit oss utförs med största möjliga noggrannhet och att klienten får den hjälp som klienten behöver. Professionalism och kundnöjdhet är våra viktigaste grundpelare i verksamheten som vi ständigt strävar efter att hålla högst.

 

Varför anlita Wannerheim Juristbyrå?


Wannerheim Juristbyrå kan erbjuda ett mycket bra pris och samtidigt garantera att du får korrekt och effektiv hjälp. När vi tar oss an en klient är det för att vi är säkra på att vi kan utföra exakt den tjänst som klienten behöver. Dessutom får du som kund personlig kontakt med en jurist som är engagerad i just dig och dina behov. 

 

 

 

Wannerheim Juristbyrå innehar F-skattsedel och är momsregistrerat.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)