Foretagserbjudande

Wannerheim Juristbyrå kan erbjuda dig som företagare en mycket attraktiv lösning som ger ditt företag konstant tillgång till juridisk rådgivning till mycket konkurrenskraftiga villkor!

Ni behöver aldrig mer fundera på om det är värt att kontakta en jurist eller inte. Vi kan erbjuda en flexibel lösning som går ut på att ni får konsultation hur ofta ni vill - om stort som smått - och ni slipper dessutom fundera över hur mycket det kostar företaget. 

 

Hur fungerar det?

Ditt företag betalar varje månad ett fast överenskommet arvode, och får konstant tillgång till juridisk rådgivning i alla tänkbara frågor som uppenbarar sig i verksamheten. 

Arvodet är kraftigt nedsatt, och beräknas utifrån företagets förväntade behov och verksamhetens omfattning. Även om det någon, eller flera månader, finns ett större behov av juridisk konsultation än väntat spelar det ingen roll - det ingår!

 

 

Vad är det som gör det förmånligt?

  • Konstant tillgång till juridisk konsultation. Ni slipper någonsin mer fundera över om allt verkligen står rätt till och om det kanske skulle vara bäst att konsultera en jurist.
  • Trygghet i verksamheten. Tjänsten innebär att stort som smått kan vädras med någon som vet vad som gäller. 
  • En fast månadskostnad. Inga fler arvoden som skenar iväg.
  • En otroligt förmånlig månadskostnad. 

 

 

Kontakta oss om du har frågor, eller vill höra mer om villkoren för denna tjänst.   

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)